DİYANETTEN AHLAKLI SOSYAL MEDYA HUTBESİ

DİYANETTEN AHLAKLI SOSYAL MEDYA HUTBESİ

Diyanet bu ülkede artık ne yapacağını şaşırdı. Bu cuma hutbesinde de internet üzerine ahkam kesti. Sosyal medya da ahlaklı olmamızı istedi.

Bu toplumda artık her şeyi bilen İmam Hatiplilerden sonra Diyanette her şeyi biliyor. Devlet Bankalarının Faizini helal kılmasının ardından, biz eğer sosyal medya da ahlaklı olmazsak ölünce bunlardan dolayı da hesaba çekliecekmişiz.

Bu kısmında doğruluk payı varda, peki Diyanetin başındakilere soralım: 1- Devleti Soymak, yetimin fakirin ve milletin paralarını yemek sevap mı? 2-Kuran Kurslarına gelen çocuklara tecavüz etmek sevap mı? 3- Bir babanın kendi kızına tacizde bulunması helal mi? 4-Ülkede savurganlık yapıp milletin ihtiyacı yerine harcamak sevap mı? 5- Sapık Fetvalar vermek doğru mu? Sevabı var mı? (Bu konuda google girin diyanetin sapık fetvaları diye yazın neler gelir) 6-Devleti soyduktan sonra o paralarla Mekke ce Medine ye gidip lüks otellerde Milletin parası ile hac ve umra yapmak sevap mı? 7- Kabeyi rezidanslara gömen suudlara laf söylememekle sevap kazanılır mı? 8- Tarikatların bir çoğunun yabancıların kontrolünde olduğunu bile bile onların başındakilerin uydurdukları yalanlara cevap vermemekle sevaba girermiyiz. Bu konularla ilgili siz şimdiye kadar en azından Suriye savaşının başladığı 2012 den beri hiç konuştunuz mu yok. Bütçeden alınan para yetmediği gibi her cuma ve bayramlarda ramazanda topladığınız paralarla ilgili hesap verdiniz mi hiç...yok. ondan sonra kalkmışlar sosyal medya üzerine ahlak dersi veriyorlar.

Sizler ölünce Peygamberimizin dinini ve sakladığınız Kuran Ayetlerinden, nasıl hesap vereceksiniz... Vallahi bende merak ediyorum....

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri