Erzurum Şenkaya’da Yaylada Faciа: Baba ile Oğlu Yıldırım Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybetti
Bu haberi sesli dinle
Sesli okumayı belirlenen oranda dinlerseniz haber gerçek okuma olarak sayılır ve kazanç koruma sisteminden geçerse yazar kazancına eklenir.
Hayatını kaybeden baba-oğulun Iğdır’ın Halfeli beldesinde ikamet ettiği öğrenildi. Bu trajik olay, hem Erzurum hem de Iğdır’da derin üzüntüye yol açtı. Erzurum Şenkaya’da Yaylada Faciа: Baba ile Oğlu Yıldırım Düşmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde yaşanan acı olay, bölge halkını yasa boğdu. Yaylada hayvan otlatan baba ile oğlu, üzerlerine yıldırım düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Edinilen bilgilere göre, kent merkezine yaklaşık 150 kilometre uzaklıktaki Sındıran Mahallesi’nin yaylasında çobanlık yapan 51 yaşındaki Abdulmenaf Kısak ile 14 yaşındaki oğlu Bayram Kısak, dün akşamüstü saatlerinde yıldırımın hedefi oldu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan sağlık görevlileri, yaptıkları incelemede baba ile oğlunun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma ekipleri bölgede güvenlik önlemleri alırken, cenazeler yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Benzer Haberler
Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.
Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.