Gödekli köy susuz, yaşlısı genci mağdur”

Gödekli köy susuz, yaşlısı genci mağdur

Iğdır Aralık ilçesine bağlı Gödekli Köyü’nün halkı yıllardr susuz bırakılmış bir köydür.

İddiaya göre, Gödekli Köyü’nde, yıllardır köy susuz bırakılmış bir köydür. Gödekli köyün içme suyu şebekesinin olmadığı için halkımız su pompasını kullanıyorlar.

Yıllardır susuz kalan köyün imdadına devletimizin yetkileri bizim sesimizi duymadılar. Köyde yıllardır çok sağlıklı olmayan bu şebekenin su pompasını kullanıyoruz Gödekli Köyü, tamamen susuzdur.

Gerçek ise, “biz halkın sesi olarak buradayım ama,  Tahir Kavri, insanlık görevi için buradadır.

Devletimizin Yetkileri kalkıp da burada halkın sesi duymazlıktan geliyorsa eyer, o zaman sizler halkı mağdur ediyorsunuz. Köy susuz, yaşlısı genci mağdur” dedi.

Yanlız bu konuda bilgin olsun köye ait bi su var herkesten her ay 30 tl alıyorlar ve su hep bozuluyor millet hepsi perişan haldeler.

Not: Köye ait su ambarı var. Küçük bir kulübede ve hep bozuluyor. Devlet yetkililerimiz bir el atsın. Toplanan parada kimse bilmiyor nerye gidiyor. Dediler. Köye ait bir su ambarı var hep bozuluyor. Su gelmiyor ve her ay her evden 30 milyon topluyorlar. Su parası diye yinede su yok. Haberin kaynağının kendisi olduğunu Gödekli köyünden Hasan Gülmüş'e ayıttır.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri