1.840 Gösterim 12 Okunma Gazeteci Tahir Kavri (((Alo))) İhbar Hattı 9 May 2020 5:41

Iğdır Belediyesi tarafından, 11 Mayıs’ta açılacak olan berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyonu

Iğdır  Belediyesi tarafından, 11 Mayıs’ta açılacak olan berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyonu

Iğdır  Belediyesi tarafından, 11 Mayıs’ta açılacak olan berber ve kuaför salonlarında dezenfeksiyon çalışması yapıldı.

Iğdır Belediyesi, normalleşme süreci kapsamında 11 Mayıs tarihinden itibaren açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfekte çalışması yaptı. 

Korona virüs tedbirleri kapsamında kademeli olarak berberler, kuaförler ve güzellik salonlarının faaliyete geçeceği duyurulunca hazırlıklar başladı. 

Iğdır  Belediyesi Park ve Bahçeler  Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentteki tüm kuaför ve berberleri dezenfekte ederek müşterilerine daha hijyenik bir ortamda hizmet vermesine destekte bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Iğdır belediye Eş Başkan Başkan yardımcısı Halis Güney, esnafa desteklerinin devam edeceğini ifade ederek “Korona virüs tedbirleri kapsamında berber ve kuaförler uzun süredir kapalıydı,11 Mayıs’ta açılacak,Bizler de Iğdır Belediyesi olarak esnafımızın yanında olmak ve destek vermek için ilimizdeki bütün berber ve kuaförlerin dezenfekte işlemini gerçekleştirdik. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Iğdır Berberler ve Kuaförler dernek Başkanı Gökmen Kaya ise yapılan bu uygulamadan dolayı memnuniyetini dile getirerek,Belediye Başkanı ve çalışanlarına teşekkür ederiz dedi.

Haber Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak gelişmelerden haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.

Aynı konudan

Benzer Haberler

Bu haberin konusuna göre seçilen diğer içerikler de ilginizi çekebilir.

Tümünü gör