Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Tamer Atlas’ın kızı Iğdır’lı Genç Diyetisyen Melike Atlas’ın

Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Tamer Atlas’ın kızı Iğdır’lı Genç Diyetisyen Melike Atlas’ın diyetisyenlik ofisi açılışı, görkemli bir törenle yapıldı.

Tamer Atlas’ın kızı Diyetisyen Melike Atlas’ın işyeri, Bağlar Mahallesi Zümrüt sokak Atlas iş hanı No:5 Kat:1’de Davetlilerin katılımıyla görkemli bir şekilde hizmete açıldı. Iğdır Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Veli Beder tarafından Duaların okunmasının ardından kurdale kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Ofiste yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vereren Diyetisyen Melike Atlas, Bizim için önemli olan ‘zayıf’ olmanızdan ziyade sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmiş bireyler olarak mutlu olmanızdır. “dedi.

Atlas, Öncelikli amacımız tüm yaşamı kapsayan sağlıklı beslenme alışkanlığını öğretip standart diyet programları yerine kişinin genetik, biyolojik ve sosyal yaşamlarını göz önünde bulundurarak, aç kalmadan doyarak, birçok hastalığın sebebi olan kilo sorununa çözüm bularak, insanlar üzerinde kalıcı değişimler sağlayarak Obeziteyi en aza indirerek Sağlıklı Beslenme Programları oluşturmak” olduğunu söyledi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı açılışta davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Haber Bülteni Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri