İKTİDAR ELİNDE OLAN AK PARTİLİLERE BÜYÜK BİR NASİHAT...

1- Fetö ile daha ciddi ve etkili mücadele edin. Hala görevde olan ve birilerinin yakını- tanıdığı olduğu için dokunulmayan fetöcülere dokunun. Onları koruyup kollayanlara gereğini yapın. 

2- Milli Eğitimdeki kangren olmuş sorunları çözün. 

3- Gençlerin sorunlarına ve isteklerine daha çok kulak verin.

4- Sadece ilişkileriyle bir yerlere gelmiş, millete tepeden bakan, aşağılayan, egosu patlamış kibir budalası bürokratları temizleyin.

5- Belediyelerde ve devlet dairelerinde, ihale peşinde koşan, yetim hakkı yiyen, rüşvet alan alçakların canına okuyun. Onları fetöcülerle aynı koğuşa tıkın.

6- Hiç kimsenin oyu çantada keklik değildir. İnsanlara hoyratça davranan, zafer sarhoşluğuna kapılmış, haddini bilmezlerin defterini dürün.

7- Çapsız, kalitesiz ve densiz insanları, bu asil milletin önüne vekil diye çıkarmayın.

8- Vekil olduktan sonra odasından, makamından, lüks mekanlardan çıkıp halkın arasına inmeyen, halkın derdini dinlemeyen, milletten kopuk vekillere haddini bildirin.

9- Hayat tarzını değiştiren, dişine kan değen, makamını kişsel çıkları için kullananların kulağınıdan tutup dışarı atın.

10- israfa son verin. Küçücük birimlerin başında olan her kişiye, sıfır makam arabası, sıfır telefon, bir de şoför vermekten vazgeçin." Kul hakkının'' önemini özellikle her ferde dikte ettirin.

11- Mazlumun, mağdurun, garibanın, kimsesizin, yetimin, sessiz çoğunluğun sesine kulak verin. Onları sevindirin, gönlünü alın. 

Onları yalnız, kimsesiz bırakmayın. Kim onların gönlünü alırsa hakikatte her zaman o kazanacaktır. Kim, onları yalnız bırakırsa yalnız kalmaya mahkumdur. 

Yola çıktığınız dava adamlarını yolda bulduğunuz durum adamlarına değiştirmeyin, Ekmeği ekmekçiye verin bir ekmekte fazla verin.

Zafer Tahiroğlu

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.