Iğdır PTT’den Tebrik Kartı Bizden Göndermesi Sizden Kampanyası

PTT’den Tebrik Kartı Bizden Göndermesi Sizden Kampanyası

 

PTT’nin başlatmış olduğu Tebrik kartı Bizden Göndermesi sizden kampanyası, Çocukların ve Iğdır Halkının yoğun ilgisini gördü.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş) Yıl boyunca olduğu gibi yeni yıl öncesinde de birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerine fırsat sunuyor. Yılbaşına özel düzenlene kampanya kapsamında 25-31 Aralık 2022 tarihleri arasında postaya verilecek yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 oranında indirim uygulanmakta.

Tebrik Kartı İle Gelenekler Yeniden Canlanıyor

PTT Tebrik kartı gönderme alışkanlığının yaygınlaştırılması ve unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri yeniden canlandırılması elektronik çağda nostaljiyi canlı tutmak adına Yılbaşına özel Tebrik kartı kampanyası başlattı. Birbirinden güzel dileklerinizi, sevdiklerinize ulaştıracak Kış mevsimine özel görsellerin yer aldığı tebrik kartları Tüm PTT işyerlerinden ücretsiz olarak alınabilirken kartların posta gönderim ücreti ise müşterilerden tahsil edilmektedir.

Şehit Cihat Sayım Anaokulu öğrencileri yazmış oldukları PTT kartlarını PTT’ye getirerek sevdiklerine ulaştırmak üzere uygulamalı olarak yerine yaşayarak PTT görevlilerine teslim ettiler.100’ e yakın Şehit Cihat Sayım Anaokulu öğrencileri dağıtılan kartları yazarak Iğdır PTT müdürlüğüne geldiler. Burada Iğdır PTT merkez müdürü Cafer Alakaş tarafından karşılanarak Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim ,İl Emniyet müdürü Oğuzhan Yonca , Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı , ve jandarma Alay komutanı Nejdet Karaca’ya da göndererek yeni yıllarını kutladılar.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.