IĞDIR'DA ORHAN AĞIRKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

ORHAN AĞIRKAYA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

             1984-1989 yılları arasında Iğdır da belediye başkanlığı yapan Orhan Ağırkaya son yolculuğuna uğurlandı.Uzun zamandır rahatsız olan Iğdır eski belediye başkanı Orhan Ağırkaya, belediye önünde düzenlenen törenle Alikamerli mahallesindeki mezarlıkta defnedildi.

         Dini Hoca Musa Ada,yaptığı konuşmada Orhan Ağırkaya’nın sevilen bir kişiliğe sahip olduğu Iğdır’ın ileri gelen alilerinden birisi olduğunu vurgulayarak helallik istedi.

         Daha sonra Iğdır zabıta amiri Caner Aydın,merhum Orhan Ağırkaya’nın özgeçmişini okudu Türk bayrağına sarılı tabutu zabıtalar tarafından alınarak kalabalık bir vatandaş topluluğu ile Alikamerli mezarlığında defnedildi.Mimar olan Orhan Ağırkaya,1984 yılında seçimlere bağımsız olarak girmiş ve kazanmıştı. Iğdır’a büyük hizmetleri olan Ağırkaya,Iğdır’ın kanalizasyon şebekesini yenilemişti. Bir yıl öncesine kadar Orhan Ağırkaya’nın yaptığı kanalizasyon hizmet veriyordu.Törene Iğdır belediye başkan vekili vali Hüseyin Engin Sarıibrahim belediye çalışanları siyasi parti başkanları ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.