SAHİPSİZ IĞDIR - BURHAN ÜRAL

  1. SAHİPSİZ IĞDIR - BURHAN ÜRAL

Türkiyenin bir doğusu vardır birde batısı, en doğusunda Iğdır en batısındada edirne şehri vardır, Ardahan ve Iğdır vilayet olmazdan önce heryerde şu yazılırdı veya söylenirdi işte Edirn'eden Karsa kadar veya Edirn'eden Van'a kadar, Iğdır ve Ardahan vilayet olduktan sonra söylem şu şekil deyişiverdi, Edirn'eden Ardahan'a, peki bu insanlar hiçmi haritaya bakmıyorlar veya kimse kusura bakmasında bu kadar cahillermiki ülkemizin en doğusunda Iğdır'ı göremiyorlar.

  1. Aslında hayır hiçde öyle deyil hem görüyorlar hemde cahil deyiller, asıl neden Iğdır'ımızın sahipsiz oluşundan kaynaklanıyor, peki bunları kimler yapar derseniz tabiiki Iğdır halkının oylarıyla seçilen ve bugüne kadar Iğdır'a birtek çivi dahi çakmayan neme lazımcı sayın vekillerimizdir şayet seçilen vekillerimiz Iğdır'a sahip çıksalardı bugün Edirn'eden Iğdı'a söylemini heryerde okur ve duyardık.

Ama bizim vekillerimiz Ankar'ada canları sıkıldığında Iğdır'a dedikodu yapmak için gelirler veya seçim dönemleri yaklaştığı zaman Iğdır halkının sırtını sıvazlamak için gelirler. Çok çok acı ama gerçek.

Haber Bülteni Tahir Kavri

Bu haberi beğendiniz mi? Bültenimize katılarak haberdar olun!

Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Son Haberler
15 Nis 2024 15:08 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri
15 Nis 2024 2:18 Medya Haber Gurubu Iğdır temsilcisi Tahir Kavri